Heeft u opmerkingen, vragen of suggesties i.v.m. onze activiteit of deze site, dan horen we dat graag van u.

14. jun, 2020

Lode Debonne

Juist een aangename babbel gehad met Servaas. Heel interessant om met hem over wijn te praten. Toffe kerel. Binnenkort proef ik de gemaakte wijn 2018.

6. nov, 2019

Carlos Van De Ginste

Van harte dank Servaas om op bezoek te kunnen komen met Natuurpunt Krekel Anzegem op zondag 14 juni 2020 om 10 u. Van een bewonderaar-supporter.

Mooie website ook trouwens.

Website 8. aug, 2018

Toerisme Leiestreek

Beste, richten jullie zich ook op bezoekers, bv. via groepsbezoeken? In dat geval kan Toerisme Leiestreek dit gratis promoten via onze website. Bel ons gerust even: 056 24 99 95.

Website 21. feb, 2017

eddy durnez

Succes van wege www.leiestreekwijn.be ik kom graag eens kijken, mijn zoon is aan het bouwen in Inooigem dit zou niet ver moeten zijn van uw wijngaard. grt Eddy

27. jun, 2016

Pascal Rosseels

Is het waar dat jullie een opendeurdag organiseren op 10 juli a.s en kunt ge soms wat meer vertellen hierover, zo dat wij ons een beetje kunnen voorbereiden op dit
gebeuren? Tot zeer binnenkort .Een paar gepassionneerde wijnliefhebbers uit het
Antwerpse
,mvrgr Pascal Rosseels

6. nov, 2014

Marc Handekyn

Awel Servaas, ge doet mij verschieten. Maar als ik eens goed nadenk, eigenlijk niet. Ik weet niet of 26/11 kan maar hoe dan ook, mij zeker op de hoogte.
Tot ik eens in de buurt ben....

In elk geval, ge doet wat ge graag doet en dat is een
belangrijke voorwaarde om succes te hebben en een gelukkig mens te zijn.
Succes

6. nov, 2014

Marc Handekyn

Awel Servaas, ge doet mij verschieten. Maar als ik eens goed nadenk, eigenlijk niet. Ik weet niet of 26/11 kan maar hoe dan ook, mij zeker op de hoogte.
Tot ik eens in de buurt ben....

In elk geval, ge doet wat ge graag doet en dat is een
belangrijke voorwaarde om succes te hebben en een gelukkig mens te zijn.
Succes

6. okt, 2014

Huib Duijster

We hebben met veel belangstelling de hele website bekeken en gelezen.
Proficiat !
Bij leven en welzijn komen we het resultaat van de eerste oogst proeven...
Veel succes toegewenst.

12. jul, 2014

van uw diehard fans

en? hoe was de wijnproef-kennismakingsavond? Hier komen we steeds meer natuurlijke wijnboeren tegen, vaak erg jonge mensen die er gewoon direct aan beginnen, en niet pas later overschakelen of een beetje natuurwijn doen naast een hoop hectaren sulfietwijn.

nog veel plezier
dikke zoenen

19. mei, 2014

die van france

allemasjies, dat is hier opeens keiprofessioneel geworden. Precies echt! schoon werk gasten, schoon werk. Past dat graafmachientje in een postpakketjen?

23. dec, 2013

de boerkes

ja, hallo
u zet eerst 3000 melkbrikjes in de wijngaard en zijt dan verbaasd van een bezoekende melkkoe. Die komt gewoon haar bezit terug opeisen. Probeert anders een lege wijnflessen, misschien komt de wijn dan vanzelf? Of amforen?

29. mei, 2013

Jan

hallo , ik woon hier in Valdigne , Valle d'aosta, italia, waar we de hoogst (1200 meter) geproduceerde witte wijn hebben , blanc de Morgex. Misschien kunnen we een verbroedering doen , aangezien ze hier ook weer uitkijken naar de biologische productie.
Ciao e tanti auguri L

26. jan, 2013

dries en tine

hej prille veertigers, wijnproevers in spe

daar staan jullie dan, op het randje van jullie nieuw avontuur. Geniet ervan, van elke stap. Van verkleumde vingers, botte snoeischaren, ruipende druiven en dan die gloed in het glas.

veel plezier!
twee
prille dertigers, op een andere oase.